Nettbutikk

Her kan du kjøpe spillene våre.

 

 

 

Mord for millioner

En aften med mord og intriger
verdt millioner

Du kan være arving til en stor formue.

Ditt nærvær er ønsket på Villa Falken for en kveld med med mord og mysterier for å minnes den nylig avdøde millionæren, Fredrik Falkenskjold. Ett av Fredriks siste ønsker var at hans testamente skulle leses under et middagsselskap for de som var de viktigste i hans liv.

Alle inviterte kan være arvinger til en del av denne millionærens formue – inkludert hans eksentriske ekskone, den spionerende tjenerstaben, eller den provoserende gartneren. Som en av Fredriks nærmeste betrodde eller familie, er din hjelp avgjørende for å løse mysteriet rundt Falkenskjolds død, og å unngå å bli offer for enda et mord mens du deltar i ved denne middagen. Vær forsiktig når du deltar på denne samlingen. Like sannsynlig som at du vil reise hjem med en stor arv, like sannsynlig er det at du ikke kommer hjem i det hele tatt!

Kr. 299 399

8-12 deltakere (3 mannlige roller, 4-5 kvinnelige, 1-4 fleksible) 

Mord på den blinde tiger

Forbudstiden er over oss, og organisert kriminalitet vokser.

Den Blinde Tiger er det hotteste vannhullet i byen.

For å feire suksessen, inviterer eieren, Rose Busk, til fest du aldri vil glemme, og du er blant de heldige!

Men ett av navnene på gjestelisten er også på en annen liste…. Med mord på menyen, er du garantert å møte en blanding av interessante gjester. Fra gangstersjefer og deres snupper, til sigarettselgere med temperament. For ikke å glemme en tvilsom politimester som ikke har noe å tape.

Ingen er trygg for mord, men alle har en sjanse til å løse mysteriet.

Kr. 299 399

8-12 deltakere (3-4 mannlige, 3-5 kvinnelige, 2-3 fleksible) 

Lys! KaMERA! MORD!

Etter at utmerkelsene har blitt delt ut på årets Amandashow, er du invitert til den viktigste etterfesten, den som millionæren Donna S. Joner arrangerer hvert år.

Mens du mingler og åler deg mellom det ypperste innen norsk film, vil karrierer skapes, hemmeligheter avsløres og skandaler oppstå, og det et mord vil begås.

Med et meget kjent offer og når alle de mistenkte er kjendiser, vil du bli bedt om å finne gjerningspersonen som står bak denne udåden. Er det en ung, ambisiøs skuespiller, som er lei av å leve i skyggen? En trofast venn som er blitt drevet for langt? Eller kanskje et ungt stjerneskudd som søker et mer voksent publikum? Etterhvert som kvelden skrider frem, vil også et nett av løgner og skandaler peke i retning av en morder. Det er opp til deg å avsløre spor og beviser. Hvis ikke, vil gjerningspersonen slippe unna.

Kr. 399 499

15-20 damer

Fant du ikke noe som fristet?

Se hva som kommer

Dette er en demobutikk for testing — ingen ordrer kan gjennomføres. Fjern